sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Upea Korfu - Ihana koti

Mahtava oli loma ja upea paikka, mutta aina on mukava tulla kotiin. Olimme siis Korfun saarella Agios Stefanos nimisessä kylässä. Kävimme myös lähikylässä Arillaksessa sekä automatkalla Paleokastritsassa, joka oli upea paikka ja maisemat olivat henkeäsalpaavat. Lomaammme mahtui muutama sadepäivä, mutta loppujen lopuksi ei se lomaa pilannut, muuten paistoi ja oli lämmintä. Agios Stefanoksessa on ihanan matala hiekkaranta ja useita ravintoloita ja tavernia. Ruoka oli maistuvaa ja erityisesti nautin kreikkalaisista alkupaloista.
Nyt yritetään palata takaisin arkeen ja joulunodotusmielikin varmaan pian palailee. Ulkona on todella syksyinen keli; tuulee ja lehdet lentelee. Kreikka jää lämpimänä muistoihin ja sinne vielä palaan takaisin.

Miia

4 kommenttia:

 1. Ajatuksella olet valikoinut kuvat:Lapsuuden sauna,sen monta kertaa avattu ovi,talo Korfulla,siinäkin näkyy pitkä ikä.Sitten uusi kaunis kotiovi jolla vielä monta avausta edessään.Kaikilla oma tarina.Vielä kuvat:tänne mieli halajaa ja kuva rannalta,kaikissa jotain yhteistä tunnelmaa =)Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Tulvahti kaikki kivat muistot matkalta mieleen kuvia katellessa!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia anonyymi kirjoituksestasi ja mukavaa Anna, että löysit blogiini:)

  VastaaPoista
 4. Korfu on minunkin mielestäni kiva ja kaunis paikka, kuten useimmat Kreikan kohteet!

  VastaaPoista