sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Tapahtui tällä viikolla

Maanantai

Reissu Pietarsaareen kirpputorille, kangaskauppaan ja Sundin puutarhalle siskon ja siskon poikien kanssa. Kirpputorilta lähti mukaan kaunis kirjailtu pyyheliina ja pöytäliina sekä siskolle pellavapyyheliinoja, joista ompelen joulusalusiinit heidän uuden kotinsa tupaan. Sundilta löytyi kaikkea ihanaa...


Tiistai

Pikaostosreissu äitin kanssa illalla Kokkolaan. Löytyi ihan tosi edullista verhokangasta yläkerran vessan ikkunaan, vain 4 euroa/metri Anttilasta. Muitakin hyviä löytöjä tuli tehtyä:)

Keskiviikko

Yläkerran vessan kauan odotetut verhot valmistuivat.


Torstai

Metsäretki Halsualle siskon ja siskonpoikien kanssa. Keräsimme ihania metsän materiaaleja joulukransseihin, pikkukuusia purkkeihin, sammalia, käpyjä ja oksia. Ja tietenkin eväät metsän siimeksessä jäkälämättäiden keskellä. Välillä saimme myös muutaman pienen lumihiutaleen taivaalta.


Perjantai

Miehellä oli vapaapäivä töistä. Kävimme katsomassa mummua palvelutalolla. Illalla siskonpojat tulivat meille yökylään. Saunoimme, herkuttelimme, katsoimme elokuvaa ja pelasimme...ja valvoimme myöhään. Hauskaa oli:) Aamulla kun heräsimme oli valkoinen maa.

Lauantai

Laiskotttelua...

Sunnuntai

Tänään on tehty hommia. Mies on tehnyt listoitushommia, ja minä maalasin kesken jääneitä projekteja. On laitettu peiliä, naulakkoa ja ryijyä paikoilleen. Aloitin myös kodinhoitohuoneen kaappien siivouksen joululauluja kuunnellen;)Uuteen viikkoon
Miia

5 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostava viikko teillä ollut :)

  Kaunis pyyheliina, kuten verhotkin!

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi, kun mukavanlaisia kuvia... täytyypä tulla paikanpäälle ihastelemaan teidän aikaansaannoksia.

  Madicken

  VastaaPoista
 3. Ompa teillä ollut mukava puuhaviikko,mieleni tekisi minunkin kulkea metsässä ja keräillä monenmoista luonnonantia.Kuitenkin tyydyn ktselemaan ihania kuviasi.Hyvää syksyn jatkoa=)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista viesteistä. Mukavaa kun kävitte lukemassa juttujani ja katsomassa kuviani:)

  VastaaPoista
 5. Hauska ja touhurikas viikko :) Ja mitä ihania löytöjä!
  KIrppareita on tullut viime aikoina kierrettyä tosi vähän, mutta aina silloin harvoin kun sinne menen, löydän jotain kivaa :)

  Uusimman postauksesi kranssi on kaunis. Kataja on kaunis materiaali varsinkin näin joulun aikaan :)

  Kaunista viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista