tiistai 15. marraskuuta 2011

Oma joulukalenteri

Innostuin tekemään joulukalenterin minulle ja miehelleni. Tarvikkeiksi kokosin kaikkea, mitä oli jäänyt jostain; vanhat kehykset, joille en koskaan ollut keksinyt paikkaa tai käyttöä, Lumo Uljaksen ja Tiikerililjan ensimmäisistä kaulapannoista säästämäni hopeiset kulkuset, harmaata puuvillapellavaa keittiön salusiineistä ja tähtipojan kuva keittiön joulupellavaverhoista, vielä hopeista kirjontalankaa, pala pahvia sekä siirtokuvat ja valmista tuli. Minulla oli myös mukava, mutta hieman unelias ompelukaveri:)
Vuoroaamuin joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien laitamme kalenteriin yllätykset. Ihanaa kun joulun tuoma jännitys ja salaperäisyys alkaa.

Miia

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana kalenteri ! Ja ompelukaveri on kyllä vailla vertaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunista. :) Ja söpöäkin vielä tuossa viimeisessä kuvassa erityisesti. :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja mielikuvitusta täynnä oleva kalenteri!

  Madicken

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan kalenterin olet tehnyt! Meilläkin olisi tarkoituksena pitää yhteistä kalenteria mieheni kanssa, mukavaa :)

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen tyytyväinen kalenteriin, että kiitoksia vain:) Meillä oli miehen kanssa joitakin vuosia sitten toinen tuollainen yllätyskalenteri, mutta nyt on ollut väliä. Mukavaa taas salaisuuksien ääreen joka päivä jouluun asti:)

  Miia

  VastaaPoista
 6. Oi,mitä kaikkea ihanaa täältä löytyy..

  VastaaPoista
 7. Mukavaa kun kävit vierailulla Riitta Sinikka ja liityit lukijakseni, tervetuloa uudestaan:)

  Miia

  VastaaPoista