sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kuusimetsällä

Tunnelmia ihanasta Halsuan metsästä... Kävimme eilen mieheni, isäni, äitini ja Frodo-koiran kanssa metsäretkellä. Haimme pikkukuusia koristamaan terassia jouluvalojen laittoa varten. Katselimme myös joulukuusia ja panimme merkille muutaman hyvän vaihtoehdon. Ihana tuoksu kuusimetsässä ja eväät maistuivat:)

Tonttu oli ohikulkiessaan tiputtanut naavaparran oksalle

Metsäisiin ja jouluntuoksuisiin tunnelmiin
Miia

4 kommenttia:

 1. Joulun odottaminen on niin mukavaa ,onkin jo aika aloittaa valmistelut ,ettei tule kiire.Täytyy käydä piakkoin hakemassa tarvikkeet kranssiin ,kun ei vielä ole lunta.

  VastaaPoista
 2. Täällä tonttumuori heiluttelee virkkauskoukkua ja sukkapuikkoja ahkerasti.Monet pikkujalat(ja isommatki)odottelee lämpimiä sukkia.Niitä on niin ihana valmistaa.Lämmittää jo kutojankin mieltä.
  Sinne metsään tekee minunkin mieleni.

  VastaaPoista
 3. Valmistelut on mukavakin aloittaa hyvissä ajoin, varsinkin kun itse haluaa ehtiä tekemään kaikenlaista. Minulla kranssitarvikkeet odottaa, tänä iltana voisi olla sen aika:)

  Tonttumuori on kyllä ahkera:) Ja lahjansaajat ovat varmasti mielissään. Paras metsä...

  Miia

  VastaaPoista
 4. Kuusimetsässä käynti kuuluu myös meidän joulunalusperinteisiimme :) Ensimmäiset havut on jo käyty hakemassa kanervaistutuksiin ja seuraavan kerran käydään ehkä hakemassa havupallotarpeet ja sitten joulukuusi lähempänä joulua :) Metsässä on vain niin ihanan kaunista, kunhan vielä tulisi vähän valkoista puiden oksille :)

  ps. Minulla on blogissani sinulle tunnustus, käväise hakemassa :)

  VastaaPoista