keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Juhlavillasukat

Vihdoin omat juhlavillasukkani ovat valmiit. Pidän villasukkia jalassa melkein läpi koko talven, syksystä lähtien. Jouluaatoksi ei vain juhlavaatteiden kanssa ole ollut sopivia sukkia ja jo ennen viime joulua aloitin nämä valkoiset palmikkoneulossukat, mutta joulukiireiden lomassa jäivät kesken. Tänä jouluna saan ne laittaa jalkaani ja taidanpa antaa niiden odottaa käyttöä aattoon asti:) Mitähän sitä muuten aattona pukisi ylleen, minusta on mukavaa pukeutua juhlallisesti, mutta kuitenkin rennosti. Maha on joulun tienoilla varmaan jo niin suuri, että uusi juhlamekko täytyy ostaa:)Keskiviikkoterveisin
Miia

8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat!

  Madicken

  VastaaPoista
 2. Kauniit on kyllä sukat!
  Minulla on ollut jo pari kuukautta tiedossa uudet vaatteet jouluksi. En raaski käyttää aikasemmin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Madicken ja Tiinani:)

  Miia

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat sukat!
  Minä meinasin, että tänä jouluna ehtisin tehdä paljon sukkia pukinkonttiin, mutta vähän huonolta näyttää :)
  Omat palmikkonilkkavillikset ovat aivan kesken, joten jouduin jo ostamaan lisää puikkoja, jotta pääsisin muiden sukkien kimppuun välillä :)

  Miten olet tehnyt tuon alun? Näyttää ihanan pitsiseltä reunalta!

  Meillä myös pukeudutaan rennon juhlavasti jouluna :) Omasta asusta ei kyllä vielä tietoakaan...

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat!! Totta kai jouluksi pitää olla omat juhlavillasukat:) Minulla myös omat vielä pahasti kesken, mutta ehkä tästä taas inspiroituisi jatkamaan.

  VastaaPoista
 6. Kauniit ovat sukkasi,ovatko aidosta lampaanvillasta?
  Monta paria olen tehnyt mutta palmikkosukkia tähän mennessä yhdet! Olen semmonen yksinkertaisten mallien tikkaaja,ehkä tästä innostun vähän vaativampiin suorituksiin;)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikki vierailijat:) Sukan muutaman sileän kerroksen jälkeen neulotaan reikärivi, jonka kohdalta käännetään päättelyvaiheessa päärme. Joka syksy joudun tarkistaa äidiltäni, että miten tuo reunus tehtiinkään:) Tilasin mekon nettikaupasta itselleni jouluksi, toivotaan, että sopii.

  Miia

  VastaaPoista
 8. Ompa ylellisennäköiset sukat! Ihanat! (:

  VastaaPoista