perjantai 16. lokakuuta 2015

Kuului laulu enkelten

Tänään otin kaapista esille kaikki joulucd-levyni. Olen netistä jo jonkin aikaa kuunnellut joululauluja silloin tällöin. Enemmän ja enemmän alkaa joulu pyöriä mielessä ja varsinkin kun ihanat tutut joululaulut soivat taustalla. Itselleni on kertynyt vuosien mittaan jo aika pino levyjä.
Tässä tämän hetken suosikkejani;
Tomi Metsäketo, Kuului laulu enkelten
Kari Tapio, Joulun tarina
Sarah McLachlan, Wintersong
Vesa-Matti Loiri, Sydämeeni joulun teen
Michael Buble, Christmas

Uusin levyhankintani on huutonetistä Karita Mattilan levy. Mitkä ovat sinun lempilevyjäsi, olisiko sinulla vinkata minulle jotain joulumusiikin helmeä, joka minulta puuttuu?

Jouluisiin sävelmiin, mukavaa viikonloppua!

Miia

5 kommenttia:

 1. Onko sulla Rajattoman Joulu-cd:tä? Se on loistava :)

  VastaaPoista
 2. Rajaton löytyy, mutta onkohan niiltä ilmestyny uudempiki joululevy?

  VastaaPoista
 3. Mulla ei oo paljon joululevyjä, mutta netistä tulee kuunneltua joulumusiikkia. Multa löytyy Tonttu Toljanterin joululevy jonka oon ostanut jo vuosia sitten sekä Janne Tulkin joululevy. Noiden lisäksi löytyy jotain ulkomaisia joululevyjä missä on sekalaisia artisteja.

  Toi Michael Bublen levy on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Omat suosikkini tuon Loirin Sydämeeni joulunteen lisäksi ovat Karvauonojen njoulusuosikit ja The Joulukalenterin Soundtrack. Jari Sillanpään joululevyä voin myös suositella.

  VastaaPoista
 5. Onpa sinulla paljon joululevyjä :) olisi kiva jos joskus ehtisit niistä tehdä ihan omaa postausta; jos vaikka löytyisi itsellekin uusia tuttavuuksia :) minä suosittelen Minna Pyysalon Jouluna Jumala syntyi- levyä :)

  VastaaPoista