maanantai 18. tammikuuta 2010

Kevät tule jo...

Melkein välittömästi joulun jälkeen joka vuosi alan odottamaan kevättä. Pitäisi vain pysähtyä ja osata nauttia myös talvesta. Ehkä osaan vielä joskus;)

Tämän ihanuuden ostin viikonloppuna. Olen kauan haaveillut lämmintä peittoa olohuoneen sohvalle, nyt sain sen. Ihana iso tilkkupeitto.Ulko-ovi sai uuden kranssin; vähemmän jouluisen, mutta silti talvisen.Uusia reseptejä kaipaa aina vuodenvaihteen jälkeen. Löysin alennusmyynneistä inspiroivan kirjan.Tulppaanit - lievitystä kevään kaipuuseen....

7 kommenttia:

 1. Niinpä! Kyllä jo kaipaisi aurinkoisia päiviä .Vaikka luonto on ollut lumoavan kaunis huurteisine puineen ,niin kummasti sitä alkaa odottaa kevättä joulun mentyä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä onkin ihana tuo tilkkutäkki! :)

  Madicken

  VastaaPoista
 3. Kaipailinkin jo postaustasi!!
  Ihanan peiton olet löytänyt.
  Kaipaan myös kevättä , mutta mielestäni on positiivista että kellon ollessa 16.15 on vielä ihan päivänvalo. Kohti valoisampaa aikaa menään aina kukonaskel päivittäin. Kukko vois kyllä ottaa jo reippaampaa juoksuaskelta pikkuhiljaa.... Kiva tuo ruokakirja. Joskus kattelin sitä ruokaohjelmaa joka tulee joka päivä ja kestää 5min. Siitä olen joitakin ideoita löytänyt arkiruokailuun. En jaksanut enää katsoo sitä kun tuntui että ruoat muuttui erikoisiksi ja varsinkin semmosia ruokia mitä on ihan turha meidän porukalle tarjota kun pöydän päästä murkku murahtaa , yök , en syö. Kaipa siinä aina välillä tulee joitain hyviäkin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei,mukavia pakkaspäiviä kevään kirkkaita ja valoisia aamuja ja myös päiviä odoellessa.
  Yritän unohtaa myös hetkeksi herkuttelun, ja keskittyä perinteisiin arki/kotiruokiin.
  Hyvä konsti käyttää vähemmän aikaa ruoan ajatteluun on vaikkapa käsityön tekeminen..

  VastaaPoista
 5. Hei ja kiva, kun olet poikennut vierailulla. :)
  Totta, kevättä alkaa jo odottaa melkein heti joulun jälkeen ja mikäs sen ihanampaa aikaa, kun odottaa pikkuhiljaa kevään merkkejä.
  Ihana on tuo peittosi!

  Mukavaa viikonloppua! :)

  Riikka

  VastaaPoista
 6. Hei,kaunis tuo peittosi,kivan näköinen on myös tuo tyyny,onko kenties sekin kirpparilöytö?
  - Tämänpäiväinen aurinko antoi jo aavistuksen keväästä-

  VastaaPoista
 7. Hei! Tovi aikaa vierähtänyt. Tyyny on bloomingvillen mallistoa:)

  VastaaPoista