lauantai 13. marraskuuta 2010

Valvottaa

Heräsin tänä aamuna kuudelta, pakkohan ei olisi ollut. En vain saanut enää unen päästä kiinni. Nousin ylös, annoin kissoille ruokaa, sytyttelin kynttilöitä, join glögiä, leivoin piirakan ja kakkupohjan, ripustelin adventtinumeroita lasipurkkeihin, neuloin... Joko joulu valvottaa? Joka vuosi kun joulu lähestyy, en malta enää nukkua. Haluan herätä aamuhämärissä puuhastelemaan jotain ja vastaavasti en malta mennä nukkumaan, sillä onhan kaikenlaisia tontun töitä:)En silti ole sen väsyneempi ja nautin aamun hämäristä rauhallisista tunneista. Muistan, että jo pienenä tyttönä valvoin iltaisin huoneessani kynttilän valossa ja askartelin tai paketoin. Mutta ei joulu minua pitkiin aikoihin vielä marraskuussa ole valvottanut? Johtuukohan se siitä, että olen antanut joululle luvan tulla kotiimme hieman aikaisemmin kuin yleensä? Valvottaako joulu ketään muuta, hyvässä mielessä siis?:)

Mukavaa viikonloppua
Miia

10 kommenttia:

 1. Joulun tunnelmassa on sitä tietynlaista taikaa ja ei malta mennä nukkumaan. Kynttilän valossa on ihana nautiskella ja juoda vaikka kupponen kuumaa glögiä. Se jouluajan ensimmäinen glögi ja joulutorttu maistuu aina niin ihanalta.
  Joulupuuhasteluja ja kästiöitä on vielä rutkasti edessä ennenkuin se joulu koittaa. Mutta onneksi on vielä hetki aikaa valmistella.

  Oikein mukavaa viikonloppua ja oli ihana löytää sinun blogisi!

  sellariina

  VastaaPoista
 2. Milloin tuun yökylään teille, tehdään ihania tontun touhuja, katsotaan jotain kivaa elokuvaa ja syödään pipareita, juustoja ja suklaata!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa sellariina, että löysit blogiini ja ihanaa joulunodotusta ja tunnelmaa sinulle. Tule toistekin:) Anna: mies lähtee viikon päästä reissuun ja oon sillon kahestaan kissojen kans kotona. Sopisko vaikka sillon?:)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän nyt joulu tietenkin valvottaa, varsinkin iltaisin! Ja Miia Miia, käykö tässä niin ettei ehditä pitää pikkujouluja laisinkaan???

  VastaaPoista
 5. Miia, AIVAN IHANA BLOGI! Nyt vasta löysin tieni tänne. Upeita kuvia ja teidän kotinne on aivan uskomattoman kaunis! Terveiset sinne miehellekin. Hauskaa joulun odotusta, Hanna (Lahdesta) :)

  VastaaPoista
 6. Kiva Hanna, että löysit tänne ja kiitos! Terveiset menny perille:) Laura, kamalaa jos ei oo pikkujouluja....

  VastaaPoista
 7. Minuakin joulu valvottaa, siis positiivisella tavalla :) Viikko kaks ennen joulua herään aikaisin, ei vaan malta nukkua :) on niin paljon kaikkea ihanaa touhuamista.

  VastaaPoista
 8. Sinulla on jo joulupuuhastelut mukavalla alulla!
  Kauniita kuvia!
  Tuota palmikkokudontaa täytyisi kyllä koettaa.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kun on tullut monta kommenttia. Mukavaa on niitä lueskella:) Tervetuloa kaikki uudet lueskelijat:)

  VastaaPoista