tiistai 30. marraskuuta 2010

Talo rakennettu

Piparkakkutalo on tälle joululle tehty ja tänä vuonna saa jäädä tähän yhteen:) Yritin tehdä vähän pienemmän ettei veisi pöydällä niin paljon tilaa. Mukavaa puuhaa kun on aikaa:)Teen piparkakkutalon aina kaupan taikinasta, sillä meillä talo on aina vain koristeena. Mutta tein tänään myös varsinaisen piparkakkutaikinan jääkaappiin valmiiksi ja ripustin kaikki muotit nauhaan odottamaan leipomuksia.


Piparintuoksua

Miia

7 kommenttia:

 1. Oot kyl tosi taitava :o Itse en osaa edes normi kuutiotaloa tehdä saati saa sitä pysymään pystyssä :D hienon talon kyllä teit, ja nätit on nuo adventtipurkitkin. :) Hauskaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Voi tonttu sua! Onpa taas ihana piparkakkutalo. Harmi, että jää tänä vuonna yhteen ;) No ei vaiskaan. Mukavia leipomuksia ja piparintuoksuisia hetkiä!

  Madicken

  VastaaPoista
 3. Juuri kun olen viime päivät hehkuttanut viikonloppuna itse väsäämääni piparkakkutaloa, niin mitäs täällä sivuilla onkaan - vielä upeampi tekele... ;) Aivan uskomattoman hieno piparkakkutalo! Lisää kuvia blogiin!! Hanna

  VastaaPoista
 4. jaha siskoseni..on sen verran koree haussi, että tuolla kyllä tekis melkein mieli asustaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista ja kommenteista. Mukavaa kun olette taas käyneet blogissani. Ihanaa todella kun joulu tulee ja olen ehtinyt sitä jo alkaa valmistelemaankin:)

  VastaaPoista
 6. Hei Miia,täällä täti toipilas ihastelee luomustasi.Tunnelmallista joulukuuta toivotellen=)

  VastaaPoista
 7. Kiitos täti:)Toivottavasti toipuminen sujuu hyvin. Ja tunnelmallista joulukuuta sinnekin!

  VastaaPoista