sunnuntai 29. marraskuuta 2009

1. advettina joulutunnelma hiipi KatajakulmaanEnsimmäinen adventti ja viikonloppu, jota olen odottanut. Viimeinkin minulla oli aikaa valmistella Katajakulmaa joulun tuloon. Eilen siivosimme mieheni kanssa ja tänään laitoimme kuuset puusaaveihin ja ripustin jouluvalot. Myös parven kaide sai valaistua jouluvaloilla. Kynttilät palavat tänäiltana talossamme joka puolella, istumme kissojen kanssa takkatulen ääressä ja nautimme tunnelmasta - joulun odotuksesta.Kuuntele Taylor Swiftin ihana versio kappaleesta Silent Night - saat sen soimaan klikkaamalla sivulla olevaa youtuben linkkiä. Ihanaa adventtia:)2 kommenttia:

  1. Hyvää adventinaikaa katajakulmaan,kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää kotinne. Täällä meillä on nyt valkoinen maa,ei kovin kaukana teiltä.Toivotaan että lumipeite pysyy ja antaa oman tunnelmansa joulunodotukseen!
    Tunnelmoidaan....

    VastaaPoista
  2. Itse en ole ennättänyt vielä kovastikaan koristaa kotiamme joulun odotukseen ja joulunalusajan odottava tunnelmakin oli vähän kadoksissa... mutta uudet kuvasi nosti kyllä omaakin tunnelmaa. :) Kauniilta näyttää.

    Madicken

    VastaaPoista