tiistai 28. lokakuuta 2014

Elloksen joulu

Elloksen joululehti oli eilen tipahtanut postilaatikkoon. Lehdessä esiteltiin erilaisia joulutyylejä; moderni, romanttinen, hienostunut ja uusklassinen. Kauniita kuvia, tietenkin elloksen tuotteita esiteltynä. Mutta mukavasti lehdestä oli tehty sisutuslehden oloinen ei pelkkä ostos/tavaraluettelo. Lehti sisälsi kauniita luonto-, ja asukuvia ja olipa siellä pullareseptikin. Minä ainakin inspiroiduin lehdestä ja saapa se minut luultavasti tilaamaan pari tuotettakin ;)
Miia

7 kommenttia:

 1. Samainen lehti kopsahti meidänkin postilaatikkon...ja minäkin tykkäsin tyylistä, millä se ole tehty...ei tullut ollenkaan sellainen tunne, että ois mainoslehteä lukenut...ja ihania kuvia lehti pullollaan♡

  VastaaPoista
 2. Meillepä ei ole tuollaista postipoika tuonut, mutta viisi jouluista lehteä odottaa viikonloppua ja aikaa lukea ja ihastella niitä!
  Ihmeesti sitä alkaa selailla lehtiä, kirjoja ja jouluisia blogeja, kun marraskuu alkaa. Ja joulukorttien suunnittelua olisi myös tämän viikonlopun ohjelmassa. Enpä ole tainnut ennen löytääkään sinun blogiisi, hauskaa kun kerrot tutuista paikoista (Agatha, Halsua, Kokkola, Tyynelä, jne).
  Tunnelmallista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistä blogissani PikkuBertta ja Eeviregina. Mukavaa, että löysit tänne ja tervetuloa uudestaan :) Ihanaa on tämä joulun odottelu ja siihen valmistautuminen. Voisinpa minäkin ottaa joulukorttien suunnitelun viikonlopun ohjelmaan. Kiitos vinkistä. Hieman kortti mielessä jo siintää, mutta nyt voisi laittaa suunnitelmat myös paperille :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Täälläkin on näemmä jo joulun odotus hyvässä vauhdissa : ) Kiva, kun löyisit Satumaiseen jouluun ja jätit kommentin : ) Lisäilen jouluisen blogisi blogilistalleni!

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta huomasin, että joulublogi päivittyy taas! Terveisiä mustikkaglögimukin äärestä Jyväskylästä - meillä jo kortit ovat kuorien kirjoittamista vaille valmiit, kiitos mummon ja kameran ;) t: Laura

  VastaaPoista
 6. Hyvin ehdit vielä mukaan Katajakulman joulunodotukseen:) Mukavaa odotusta sinnekin ja myöhästyneet onnittelut lapsille!

  VastaaPoista
 7. Terveiset myös Pirkkalasta! ��

  VastaaPoista