keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Vihdoin lunta

Itsenäisyyspäivä toi mukanaan ihanan valkoisen lumipeitteen. Ulkona näyttää nyt kauniilta. Kamalaa miten nopeaan aika rientää, on jo joulukuun 7. päivä. 5.päivä vietettiin siskoni ylioppilasjuhlia ja eilinen menikin lepäillessä ja itsenäisyyspäivää juhlien perheen kanssa.

Tänään teen kauppalistaa joululeivonnaisten tarvikkeista, mukavaa päästä leipomaan. Ensimmäiseksi vuorossa on piparkakkutaikinan valmistaminen:)


Lumista loppuviikkoa
Miia

6 kommenttia:

 1. Tosiaan huippujuttu tuo lumi, itsenäisyyspäivänä satoi tänne Kokkolaankin. Ihan ihmeelliseltä tuntui hiutaleiden leijuminen ilmassa, ja tänään on jo huristeltu potkukelkoillakin :)

  T: Ykspihlajan tonttu

  VastaaPoista
 2. Sitä oli jo niin turtunut lumettomuuteen että nyt kun on valkoinen maa on olo kuin joulutontulla,virkeä, ja intoa löytyy joulupuuhiin uudella tavalla.Sukset jo käväisi mielessä,tyydyin kuitenkin pelkästään sauvoihin =) -mukavaa joujunalusaikaa katajakulmaan-

  VastaaPoista
 3. Joo, kummasti tuo lumi ja valkoisuus antaa myös uutta virtaa. Pysyisi vaan jouluun asti. Ihanaa joulunalusaikaa myös teille vierailijat ja tervetuloa uudestaan Katajakulmaan:)

  Miia

  VastaaPoista
 4. Kiitos Titti:)

  Miia

  VastaaPoista