sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Joulun odotus saa alkaa

Pitkän blogitauon, mietinnän, pohdinnan, ilojen ja surujen jälkeen päätin avata blogini uudestaan lukijoille. Paljon on tapahtunut siitä kun viimeksi keväällä kirjoittelin. Rakas kissamme Lumo Uljas katosi kaksi kuukautta sitten, emmekä usko että kissankuonolaisemme enää palaa kotiin. Suuri suru ja ikävä on meillä ja myös Tiikerilija on ollut masennuksissa kun veljeä, kissakaveri Lumoa ei ole enää näkynyt.

On tapahtunut myös iloisia asioita. Suuri elämänmuutos on edessä kun pitkä odotus käy toteen ja pikku pakkasvauva saapuu elämäämme vuodenvaihteen jälkeen.

Odotan kovasti joulua ja nyt aloitankin blogin uudestaan näin ensialuksi joulublogina, katsotaan sitten kuinka käy kun pikkuinen saapuu.

Tervetuloa mukaan Katajakulman joulun odotukseen!

Miia

9 kommenttia:

 1. Voi Lumo veijaria :( toivottavasti se ilmestyisi kuin ihmeen kaupalla jostakin vielä, ennen kuin lumet ehtii maahan.
  Oon tosi iloinen ja onnellinen siitä, että teille on tulossa pikkunen, uusi asukki<3

  Ja tosi kivaa, kun blogisi avautui taas, koska oon oottanu sitä, milloin pääsee katselemaan ihania kuvia ja lueskelemaan kuulumisia :-)

  Ihanaa joulun odotusta,
  Anna-sisko.

  VastaaPoista
 2. Olipas mukavaa tulla blogiin kun heti oli käyty kommentoimassa. Kiitos Anna:) Ihanaa joulun odotusta myös sinulle.

  Miia

  VastaaPoista
 3. Kokeillaanpa uudestaan kommentoida google-tilillä, jostain syystä ei äsken onnistunut. Eikä siis nytkään. Osaako joku neuvoa miksi? Tulee vain ilmoitus, että nykyisellä google-tililläsi ei ole oikeutta katsella tätä sivua????

  Miia

  VastaaPoista
 4. En ainakaan ite tiiä, mistä saattaisi moinen johtua :o

  VastaaPoista
 5. Miten mä arvasin tänne nyt kurkata, kun olit taas tehnyt päivityksiä? Tottakai tonttu alkaa puuhailemaan, kun joulu lähestyy! :) Ihania tunnelmapaloja!

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija täällä hei :)

  Onnea pienokaisesta!
  Otahan sitten jouluhössötys rauhallisesti:)
  Itse voin näin jälkikäteen sanoa, että olisin voinut viimejouluna viimesilläni raskaana jättää saunan pesemättä, olisi ehkä ollut hiukan parempi oli aattona :D

  Joulun odotusta alla vuoden ikäisen ja reilu nelivuotiaan kanssa pääsee kurkkimaan blogistani :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Senni, että satuit kurkkaamaan tänne. Tuuhan toistekin:)

  Mukavaa, että löysit Tea tänne. Mies saa tehdä jouluhössötyksen osalta kaikki raskaammat jutut, saunanpesustaki ollaan jo sovittu;)
  Tulen vastavierailulle.

  Miia

  VastaaPoista
 8. Olipa mukava yllätys kun pitkästä aikaa kurkkasin "Katajakulman lumoon"ja huomasin että olet "paikalla". Kaikkea hyvää ja teille ja onnellista odotusta.Mukava seurata kauttasi muitakin blogeja.Tonttuiltu on jo meilläkin,vähän kuin salaa "isselthän".

  VastaaPoista
 9. Kiva, että kaikki "tonttuilijat"löytävät takaisin blogiini tauon jälkeen:) Mukavaa joulun odotusta!

  Miia

  VastaaPoista