torstai 3. maaliskuuta 2011

Toukokuussa lennetään

Pakko hieman jossain ilmoitella meiän toukokuun lomamatkasta, koska oon niin innoissani siitä. Miehen kanssa kahdestaan lähdetään Kreetalle. Sillä Kreikan saarella ei olla käyty aiemmin. Hotellimme on Agia marinassa, mutta tarkoitus on reissailla bussilla ja vuokra-autolla eri kohteisiin. Ottaisin mielelläni vastaan reissuvinkkejä ja ideoita. Mitä näkemisen arvoisia tai mielenkiintoisia paikkoja suosittelette?

Miia

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja suunnitelmia täällä taasen! Aivan mahtavaa matkaa teille!
  En ole koskaan käynyt Kreetalla, joten matkasuunnitelmissa en osaa auttaa muuten kuin kuvia ihastelemalla... ;)
  Terveisin, Hanna

  VastaaPoista
 2. Kiitti Hanna:) Mukavaa kun piipahdit!

  VastaaPoista
 3. Kreeta on mukava saari. Kun Elafonissi on suunnitelmissa niin suosittelen sinne reissaamista vuokra-autolla. Ajoreitistä jo pelkästään saa elämyksen. Sinne kannattaa ajaa sisämaan reittiä Topolian rotkon kautta ja pois länsirannikkoa pitkin. Ja näinpäin erityisesti mikäli hiukankaan on korkeanpaikan kammoa - koska siten korkealla mutkittelevan rannikkotien saa ajaa pohjoiseen vuorten puolella ;)

  VastaaPoista
 4. Valitettavasti en osaa antaa vinkkejä, mutta ihanalta matkalta kuulostaa! Itse yritän hillitä vielä kesän matkakuumetta, kun olemme lähdössä Kreikan saarihyppely -häämatkalle.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja vinkeistä. Ihanalta kuulostaa tuo saarihyppely. Luinkin sellaisesta juuri jonkun lehtijutun. Itseäni kiehtoo se myös.

  VastaaPoista