torstai 22. heinäkuuta 2010

Matkalla puutarhaan

Lempikukkiani pioneita ja syreenejä kirjasta Oma unelmapuutarhani

Puutarha on paikka, jossa voi rentoutua, rauhallinen satama, jossa voi unohtaa arkiset huolet ja velvollisuudet. Aistit valpastuvat ja luomisen ilo ja energia saavat virrata vapaasti. (Oma unelmapuutarhani: Dengin, Dreyer Hensley)Tänä keväänä pääsimme alottamaan työt pihallamme. Suunnitelmissa on mitä ihanin puutarha:)...tietenkin. Kun pohjatyöt on tehty saan rauhassa keskittyä istutuksiin ja sen sellaisiin. Nurmikko tulee olemaan aikmoinen urakka ja sen kylvämisen olemmekin päättäneet siirtää ensi kevääseen.

Talon seinustat - luonnonkiveä vanhoilla puunsuojakäsitellyillä hirsilankuilla rajattuna

Alkutekijöissään oleva istutusalue

Kutsuva sisääntulo kirjasta Oma unelmapuutarhani

Ihana muotopuutarha kirjasta Oma unelmapuutarhani

Ensimmäinen perennapenkkiniIhania hetkiä puutarhassa
Miia

4 kommenttia:

 1. Iloisia ja aurinkoisia hetkiä puutarhaunelmien äärellä! Oman puutarhan laittaminen on mukavaa puuhaa ja vie kyllä mennessään. Tänä kesänä perennapenkkini kyllä näyttää jo erämaalta. Kuivuus vei kukkia mennessään. Ollaan säästelty kasteluvedet kokonaan tuonne kasvimaalle:)
  Vaan sieltäpä ne kukat urhoollisesti nousevat taas ensi keväänä. Puutarhastanne tulee varmasti kaunis! Unelmille siivet selkään ja niiden mukana on antoisaa matkata!

  VastaaPoista
 2. Tulin heti vastavierailulle :) Ihania puutarhakuvia! Minä olen ihan onneton noiden kukkien hoidossa... Mutta on ne vaan niin kauniita!

  VastaaPoista
 3. Iso urakka varmaan katajakulmassa edessä,mutta lopputulos palkitsee...kaunis piha valmistumassa kauniin kodin ympärille =)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ihanat kommenteista. Tuossa miehen kanssa pihanrakennusta suunniteltiin ja tuumattiin josko saatais osaan pihasta vielä nyt syksyllä nurmikko kylvettyä. On sen verran iso ala, että on kerralla liian iso urakka meille. Saa nähä kuinka käy:)

  VastaaPoista